SCHOUDERFILETROLLADE
Schouderfiletrollade: een heerlijke varkens rollade di u kan braden in de oven of de pan. Ons advies: braad de rollade in ruim boter aan (voeg eventueel een teentje knoflook en een stukje tomaat toe) , zodat deze mooi bruin wordt, af en toe draaien. Voeg wat water bij en laat de rollade minimaal 2 uur sudderen, af en toe draaien en jus over de rollade scheppen. De rollade kan ook in de oven gelegd worden na het aanbraden, de kerntemperatuur moet dan minimaal 68 graden zijn. Temperatuur oven 150 graden.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Schouderfiletrollade
Allergenen
geenAllergenensporen
geenIngrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 0546-561347.MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Onze keurslagerij is onze trots
Ambachtelijke producten
Kwaliteit en deskundigheid staan hoog in het vaandel
Veilig betalen: