Onze keurslagerij is onze trots
Ambachtelijke producten
Kwaliteit en deskundigheid staan hoog in het vaandel
FLAT IRON STEAK BLACK ANGUS
Onze keurslagerij is onze trots
Ambachtelijke producten
Kwaliteit en deskundigheid staan hoog in het vaandel
De flat iron is een snit gesneden uit de Sucade. Als je het zeen tussen de Sucade uitsnijdt blijf je achter met 2 onwijs lekker steaks die absoluut niet onder doen voor een Ribeye of Entrecote. Deze runderen leven in vrijheid op de indrukwekkende vlaktes van Uruguay wat voor de iconische smaak van echt Angus vlees zorgt. Daarbij komt ook een minimale graanvoeding van 200 dagen.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Bereidingsadvies
Bereid de Flat Iron Steak op directe hitte tot een kerntemperatuur van 50 graden met een dome hitte van 250 graden Celcius. Het is aanbevolen de Flat Iron alleen Rare of Medium-Rare te eten
Bewaaradvies
Koelkast: 5 dagen Vriezer: 12 maanden
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Onze keurslagerij is onze trots
Ambachtelijke producten
Kwaliteit en deskundigheid staan hoog in het vaandel
Veilig betalen: