BLACK ANGUS SUKADE

De sukade is een vrij stevig stuk vlees afkomstig uit de schouder van het rund. Een spier die actief wordt benut. Maar laat je hierdoor niet afschrikken. Wanneer je hem lang bereidt is het een heerlijk stuk vlees met een rijke smaak. Natuurlijk is dat niet de enige manier van bereiden.

Deze runderen leven in vrijheid op de indrukwekkende vlaktes van Uruguay wat voor de iconische smaak van echt Angus vlees zorgt. Daarbij komt ook een minimale graanvoeding van 200 dagen. 

€ 27,90
per stuk




Veilig betalen:

WENSEN OF VRAGEN?

In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.

Black Angus Sucade
Allergenen
Allergenen niet bekend.
Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 0546-561347.
Bereidingsadvies

Vlees aanzetten in een koekenpan met vetstof (olie, boter of reuzel) en rondom goudbruin bakken. Vlees uit de pan nemen en in een ovenschaal of juspan plaatsen. Blus de vetstof af met (1 liter) runderfond. Fond is een sterke runderbouillon. Voeg de bouillon bij het vlees. Gaar de sucade in de ovenschaal 4 uur in de oven op 130 ⁰C of zet de juspan 4 uur op laag vuur met gesloten deksel. Hierna op gewenste wijze portioneren.

Bewaaradvies

Koelkast: 5 dagen Vriezer: 12 maanden

MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?

BLACK ANGUS BAVETTE SPIES

Vanaf
€ 4,19

Bekijk & bestel

BBQ PAKKET VJENNE

€ 8,95
per stuk

Bekijk & bestel
Onze keurslagerij is onze trots
Ambachtelijke producten
Kwaliteit en deskundigheid staan hoog in het vaandel

Veilig betalen: