BLACK ANGUS RIBEYE
Onze keurslagerij is onze trots
Ambachtelijke producten
Kwaliteit en deskundigheid staan hoog in het vaandel
De naam zegt het eigenlijk al: de ribeye wordt gesneden uit de rib van het rund. Hij zit aan de voorkant van de rug. Daarom krijgt dit stuk weinig beweging en zit er veel vet aan, wat weer voor veel smaak zorgt! Deze runderen leven in vrijheid op de indrukwekkende vlaktes van Uruguay wat voor de iconische smaak van echt Angus vlees zorgt. Daarbij komt ook een minimale graanvoeding van 120 dagen. Dit alles draagt bij aan de smakelijke premium ribeye die straks op jou bord ligt
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Allergenen
geenAllergenensporen
geenIngrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 0546-561347.Bereidingsadvies
Voor de BBQ bereiding is een reverse sear aanbevolen. Ga voor een kerntemperatuur van 45 graden met een dome hitte van 120 graden indirecte hitte. Daarna door op directe hitte tot een kerntemperatuur van 52 graden met een dome hitte van 250 graden. Wil je de Ribeye rare eten, houdt dan 49 tot 54 graden Celcius aan als kerntemperatuur. Of ga voor medium-rare met een temperatuur van 55 tot 57 graden in de kern.
Bewaaradvies
koelkast: 5 dagen Diepvries: 12 maanden
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
PULLED PORK PAN
inclusief 35 borg voor de pan
€ 90,00
per voor minimaal 10 personen
Veilig betalen: